Selecteer een pagina

over mij

Communicatievrouw
Commercieel denker
content maker
schrijfster

even kennismaken

Jezelf voorstellen vind ik altijd maar apart. Geef mij maar een producttekst of een sociale media post. Daar weet ik sneller raad mee.

Mijn naam is Kristine Bergen. Ik ben 29 winters jong en woon met mijn gezin en trouwe viervoeter op een boerderij in Friesland.

Ik ben een creatieveling. Ik knip, plak en teken regelmatig fotoboeken in elkaar of pak de naaimachine erbij voor een nieuw projectje. Ik ben een natuurliefhebber. Ik duik graag het bos in om plaatjes te schieten van alles wat los en vast zit. Ik ben een schatzoeker (lees, uit de hand lopende hobby). Ik vind het heerlijk om naar bijzondere, tweedehands spulletjes te zoeken. En tot slot ben ik een pindakaas-met-hagelslag-op-brood-eter. Gewoon omdat dit de ultieme combinatie is.

Ik werk voor zzp’ers en ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Wil je een overzichtelijke website die jouw doelgroep aanspreekt en snel de informatie geeft die ze zoeken? Ben je op zoek naar iemand die periodiek jouw website kan onderhouden? Of wil je juist meer halen uit de content van jouw website of andere (sociale) media kanalen? Neem contact met mij op!

TERUG IN DE TIJD

Ik werkte na mijn Bachelor Communicatie een aantal jaren in dienstbetrekking bij meerdere werkgevers. Zo heb ik bijvoorbeeld gewerkt voor een bedrijf met meerdere webshops met lifestyle producten. Hier heb ik honderden product- en categorieteksten geschreven. Daarnaast hield ik me bezig met de inkoop, een stuk klantenservice en marketing activiteiten.

Bij een andere webshop in technische onderdelen werd mijn voornaamste taak het beheren van de webshop en het omzetten van producten uit catalogi van leveranciers naar het web. Daarnaast heb ik ook invulling gegeven aan de marketing uitingen, een stuk klantenservice en het inwerken en begeleiden van stagiaires.

LEEUWARDEN-FRYSLÂN 2018

In 2018 heb ik de knoop doorgehakt om voor mezelf te beginnen. Ik ging van start in de evenementen-branche. Met Leeuwarden als Culturele Hoofdstad 2018 kwamen er veel leuke projecten op mijn pad.

Zo heb ik bijvoorbeeld meegewerkt aan At the Watergate Festival in Sneek waarbij we voor 4000 artiesten een onderkomen in Friesland hebben gezocht. Hiervoor hebben we naast het afhuren van vele accommodaties ook 5 scholen in Sneek omgebouwd tot pop-up hostels. Waarbij ik ook een hostel met 700+ gasten heb gerund. Een zeer leerzaam project met dankbare gasten als mooiste resultaat.

Verder kon je me vinden als backstage-manager van het bijzondere, kettingreactie evenement 8ste Dag en als organisator van de culturele markt op het UITfestival.

EEN NIEUWE FOCUS

In 2019 werd het tijd om mij volledig richten op de onderwerpen die mij het meest aanspreken en waar mijn creatieve hartje sneller van gaat kloppen.

Terug naar de wereld van het web, maar nu met een focus op ontwerp, onderhoud en content creatie.

LATEN WE EEN GESPREK BEGINNEN

9 + 14 =